Image Alt

Despre Noi

 / Despre Noi
Noi suntem Pet Love, celălalt doctor de familie al tău!

Cabinetul a luat naștere în 2014, urmând formarea tinerei și dedicatei echipe. Dotați la standarde europene, dorim să activăm în cele mai noi și bune condiții, oferindu-vă servicii de cea mai bună calitate. Deși suntem localizați la ieșire din Cluj, ne axăm pe seriozitate, punctualitate și iubire necondiționată, acestea fiind punctele noastre forte. Sufletul mare și dorinta de a ajuta animalele mai puțin norocoase, ne-au făcut să avem colaborări cu mai multe grădinițe din Cluj-Napoca, încercând să dezvoltăm gândirea, grija față de animale și să ofere ajutorul necesar acestora, înca din primii ani de viață ai copiilor, prin intermediul cursurilor educative. Suntem cunoscutul și îndrăgitul cabinet veterinar Pet Love Cluj, care a apărut din pasiunea pentru animale și din dorința de a fi alături de ele în orice moment!

Facem totul pentru blănosul tău, pentru liniștea ta și bucuria lui!

Misiunea noastră este de a ne dedica în totalitate animalelor dumneavostră de companie, de a lucra în condiții moderne și, nu în ultimul rând, de a vă oferi servicii rapide și de bună calitate. Aspirând la aceste scopuri, următoarele servicii fac diferența:

Echipă dedicată

Planuri Personalizate de Nutriție

Pet Shop

Pet Taxi

Găsește-ne la locația de mai jos sau contactează-ne.

Borhanciului 50,

Cluj-Napoca, România

contact@petlovecluj.ro

+40 740 292 293

Facebook

Contactează-ne

Suntem celălalt doctor de familie al tău! Urmărește-ne pe rețelele de socializare și vezi ce animale frumoase trec pe la noi și ce năzdrăvănii mai fac!