Serviciile Noastre


TOATE SERVICIILE

ADOPTII

Fiind o echipa cu suflet mare, mereu avem in incita clinicii animale fara stapan salvate din situatii critice, suflete care isi cauta familii cu care sa imparta iubire, prietenie si fericire.


CURSURI INTERACTIUNE COPII - ANIMALE

In cadrul gradinitei Millennium, organizam cursuri despre animale unde copilasii au posibilitatea de a interactiona cu diferite animale (atat domestice cat si salbatice), invatand totodata despre aparitia si apartenenta lor, modul de viata, adaptarea si convietuirea cu omul etc.


TOALETAJ

Serviciile de toaletaj canin, felin si cabalin sunt realizate la standarde profesioniste inca din 2011. Asteptam micutii sa se rasfete intr-un cadru placut si linistit.


DETARTRAJ

Igiena si sanatatea animalelor dumneavoastra de companie este o necesitate indispensabila. Astfel punem la dispozitie serviciile de stomatologie si detartraj cu utrasunet.


ANALIZE DE SANGE

Oferim in cel mai scurt timp parametrii biochimici si hematologici realizati de aparate ultramoderne.


ECOGRAFIE

Echipa noastra doreste sa ofere servicii de diagnostic ecografic prin ultrasunet, rapide si de calitate.


EKG

Pentru siguranta pacientilor nostri dispunem de aparatura speciala pentru electrocardiograma.


CHIRURGIE

Sala noastra de chirurgie este dotata cu echipament necesar desfasurarii interventiilor chirurgicale in deplina siguranta, oferind astfel servicii de chirurgie generala, chirurgie plastica si reparatorie, ortopedie si chirurgie de urgenta.


ANESTEZIE INHALATORIE

Petlove pune la dispozitie metoda cea mai in siguranta de anestezie gazoasa pentru orice tip de interventie chirurgicala.


Ambulanta

Petlove pune la dispozitie posibilitatea de transport la clinica al pacientului in caz de urgenta, dar si servicii medicale la domiciliu.


FARMACIE

Totodata cabinetul nostru veterinar pune la dispozitie pentru dumneavostra medicamente farmaceutice veterinare, furaje si hrana pentru animale.Alte Servicii

Pe langa serviciile descrise, Petlove mai ofera consiliere nutritionala, consiliere in dresaj canin, socializare interanimala sau om-animal si nu in ultimul rand un loc de relaxare si terapie cu multe multe sufletele blanoase.