Cine Suntem?

Cabinetul a luat nastere in 2014, urmand formarea tinerei si dedicatei echipe. Dotati la standarde europene, dorim sa activam in cele mai noi si bune conditii, oferindu-va servicii de cea mai buna calitate. Desi suntem localizati la iesire din Cluj, ne axam pe seriozitate, punctualitate si iubire neconditionata , punctele noastre forte. Sufletul mare si dorinta de a ajuta animalele mai putin norocoase, ne-a facut sa fim membrii Asociatiei pentru protectia animalelor Ray. Totodata, Petlove colaboreaza cu Gradinita Millennium, incercand sa dezvolte gandirea, grija fata de animale si sa ofere ajutorul necesar acestora, inca din primii ani de viata ai copiilor prin intermediul cursurilor educative.
Misiunea Noastra

Misiunea noastra este de a ne dedica in totalitate animalelor dumneavostra de companie, de a lucra in conditii moderne, si nu in ultimul rand de a va oferi servicii rapide si de buna calitate.

Diferente

  • Echipa dedicata
  • Urgente
  • Transport medical
  • Deplasari la domicliu

ECHIPA NOASTRA


Dr. Pop Ana-Maria

Medic veterinar

Persoana calda, calma, dedicata trup si suflet salvarii animalelor si meseriei de miedic veterinar. A absolvit medicina vaterinara in 2013 la Cluj, este membra a Asociatiei pentru protectia animalelor Ray si groomer profesionist atestat la Viena din 2011.

Raluca Todor

Medic veterinar

Fire hotarata, puternica, dar extrem de sensibila cand vine vorba de patrupede, Raluca va intampina cu drag si mult calm, mereu cu zambetul pe buze 🙂

Lenghel Bianca

Tehnician veterinar

Parte importanta a echipei, Bianca este ajutorul de nadejde in orice situatie medicala. O fire foarte energica, pasionata de animalele exotice, ea profeseaza atat in cadrul cabinetului nostru, cat si in centre de activitati pentru copilasi, sustinand cursuri cu si despre animale . La fel ca restul echipei PETLOVE, se dedica in totalitate salvarii animalelor.